Foto's: Marjo Heemskerk & Emile van Aelst

Feestelijke & Swingende opening Leidse Jazzweek 2010

Gisteravond vond de feestelijke opening plaats van de Leidse Jazzweek 2010 in de Waag. Onder grote belangstelling van het enthousiaste publiek werd de aftrap gegeven voor een swingende, muzikale week vol grote namen, aanstormend talent en verrassende formaties. De Jazzweek 2010 werd door Fons de lemarre gepresenteerd, die tevens het bestuur voorstelde, de organisatie achter dit grote evenement: Trudy Kwik, Denis Huijsman, Roald Laport, Hans Ramb, Floris Eyckenschild en Hans Parlevliet. Jazz- en Bluesfanaat Chris Verplancke verrichtte de opening door het glas te heffen. Daarna volgde een spetterend optreden van Vivienne Aerts en het Bart Wirtz Quartet. De radio-uitzendingen zijn tijdens de Leidse Jazzweek te volgen via de ether op 107.00 FM; de internetuitzendingen via: www.sler.nl. Meer info en programma: www.leidsejazzweek.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×