Foto: PR.

Ook Politie Hollands Midden steunt Haïti

De Politie Hollands Midden wil ook een steentje bijdragen aan de actie ten behoeve van de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Vanaf vandaag veilt het korps twee maal een heel speciale politiedag. Men kan bieden op een spannende dag achter de deuren, die normaal voor publiek gesloten blijven. De hoogste bieder krijgt onder meer een speciale training in aanhoudingstechnieken, kan een training van politiehonden bijwonen en een kijkje nemen op de meldkamer. Wie wil bieden kan dit doen tot en met zondag 31 januari op: www.veiling555.nl

Het kan even duren, voordat het bod online staat, dus aangeraden wordt de site te blijven volgen. Vanavond vanaf 17.00 uur houdt Omroep West een live-veiling op de Grote Markt in Den Haag, meer info: www.westonline.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×