GroenLinks wil in gesprek en trakteert taart

GroenLinks start de actie `tien voor taart’ om zo te weten te komen wat er in de Sleutelstad speelt. Kandidaat-raadsleden van de partij komen op bezoek bij groepen van minimaal tien Leidenaars en nemen een taart mee. Tijdens het eten van die taart gaan ze met de groep in gesprek over een onderwerp uit de gemeentepolitiek dat de deelnemers interesseert. GroenLinks heeft al een aantal maatschappelijke organisaties uitgenodigd een groep te formeren. Ook andere Leidenaars die een groep van minimaal tien personen hebben samengebracht, mogen de partij uitnodigen. Groepen kunnen zich aanmelden via actietienvoortaart@gmail.com.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×