Morskring en Nonpumelelo School sluiten vriendschap

Basisschool de Morskring en de Nonpumelelo School uit de Zuid-Afrikaanse zusterstad Buffalo City hebben een partnerschap gesloten. Nadat de Leidse leerlingen van groep drie een fotoboek naar de Nonpumelelo School stuurden, kregen zij een fotoboek terug, dat de kinderen enthousiast bekeken. Komende herfst bezoekt een groep leerkrachten van de Morskring de Zuid-Afrikaanse school. Ze zullen niet alleen leermiddelen voor de kinderen meebrengen, maar ook gedachten uitwisselen over zaken als milieu, cultuur, kunst, sport, gezondheid en de eigen leefomgeving. Het is de bedoeling dat dit soort bezoeken vaker plaatsvindt.De Stichting Stedenband Leiden-Buffalo City probeert meer Leidse scholen enthousiast te krijgen voor uitwisselingsprojecten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×