Laptopdieven in cel

Het Bovenregionaal Recherche Team (BRT) van politie Haaglanden en Hollands Midden heeft op maandag 11 en op dinsdag 12 januari twee Hagenaars (41 en 42 jaar) aangehouden op verdenking van diefstal in meer dan 20 bedrijven in beide regio’s. Ook in Leiden werden diverse laptops door het tweetal gestolen. Het duo ging steeds goed in het pak, met name tijdens de lunchpauze, allerlei bedrijven binnen. Vervolgens deden zij laptops in een door henzelf meegebrachte laptoptas en wandelden weer rustig naar buiten. De beide mannen voerden deze werkwijze uit in onder andere Leidschendam, Voorburg, Rijswijk, Naaldwijk Zoetermeer, Den Haag, Lisse, Rijnsburg, Leiden en Gouda. Doordat zij steeds dezelfde huurauto gebruikten en door camerabeelden van diverse bedrijven kon het tweetal worden ingerekend.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×