Donderdag deelt wethouder Pieter van Woensel ontbijt uit aan bewoners van het studentencomplex aan de Klikspaanweg in Leiden. Het gebouw is dan precies 50 jaar geleden geopend door Prins Bernhard.

SLS trakteert bewoners Klikspaanweg op ontbijt

De bewoners van het studentencomplex aan de Klikspaanweg, hoeven komende donderdag niet zelf voor hun ontbijt te zorgen. Omdat het pand op die dag een halve eeuw bestaat, trakteert SLS Wonen hen op een ontbijtje. Het eten wordt uitgedeeld door de directeur van SLS Lisa Johnson en door wethouder Pieter van Woensel. De sterflat is ontworpen door architect H. Postel. De eerste paal werd geslagen op 7 juli 1958. Sinds de opening in 1960 is het complex uitgebreid met verschillende andere studentenflats. In `de Klik’ wonen nu zo’n 530 studenten.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×