Gemeenteraad wijst sloopplannen Oude Kooi af

De gemeenteraad wijst de sloopplannen die woningcorporatie De Sleutels in de Oude Kooi uit wil voeren, af. Een paar jaar terug was de corporatie van plan het grootste deel van de Oude Kooi af te breken. Door onder andere de inzet van bewoners, werden de sloopplannen teruggebracht tot één huizenblok. Acht politieke partijen wilden dat de hele Oude Kooi gespaard zou blijven en kwamen deze week tot een gezamenlijk initiatiefvoorstel tegen de sloop. Dit betekent dat De Sleutels, gemeente en buurtbewoners moeten werken aan een nieuw plan voor de huizen tussen de Timorstraat, Drifstraat, Atjehstraat en Lombokstraat.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×