Lijsttrekkersdebat voor senioren

De Stichting 55 plus in Leiden organiseert een lijsttrekkersdebat, vanwege de gemeenteraadsverkiezingen. In het Volkshuis zullen Gerda van den Berg (PvdA), Paul Laudy (VVD) en Jan-Jaap de Haan (CDA) met de aanwezigen discussiëren over onderwerpen die met name senioren raken, zoals zorg en wonen. De leiding van het debat is in handen van Ton Kohlbeck, die ook de vertegenwoordigers van andere politieke partijen de gelegenheid zal geven hun verkiezingsprogramma toe te lichten. In de zaal staan stands van een aantal van deze partijen. De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 11 februari en begint om 14.00 uur. Senioren hebben gratis toegang. Het Volkshuis is te vinden aan Apothekersdijk 33A.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×