10 jaar beste verhalen Nico Dijkshoorn gebundeld

Leidenaar Nico Dijkshoorn staat bekend als iemand, die sneller schrijft dan zijn eigen schaduw. Dijkshoorn staat drie maal per week op het podium en maakt daarnaast columns, verhalen, gedichten en romans. In het boek ‘DIJKSHOORN’, dat eind februari verschijnt, zijn de allerbeste verhalen, columns en reportages van de afgelopen tien jaar, verzameld. Dijkshoorn is huisdichter van het televisieprogramma ‘De wereld draait door’, columnist van Voetbal International, De Pers en Nu.nl. Daarnaast toert hij door het hele land, solo, of met zijn band ‘The Hank Five’, met de schrijvers van ‘Hard gras’ en met ‘Nightwriters’. Eerder verschenen van zijn hand de dichtbundel ‘Daar schrik je toch van’ en de roman ‘De tranen van Kuif den Dolder’

Gegevens: Paperback € 16,50/ 352 blz. ISBN 978 90 468 0721 7

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×