Winkeldieven V&D komen niet ver

Twee winkeldieven kwamen gistermiddag niet ver. Een beveiliger van V&D zag hoe een vrouw prijskaartjes van een tas en een paar schoenen aftrok en de spullen aan een andere vrouw gaf. De twee verlieten het warenhuis daarna, zonder de spullen af te rekenen. De gealarmeerde politie kon de dames aanhouden op de Haarlemmerstraat. Ze hadden een tas met vier paar schoenen bij zich. De daders zijn een 34-jarige vrouw uit Burgum en een 23-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het beveiligingspersoneel vermoedt dat er nog een derde vrouw in het complot zat. Deze is echter niet gevonden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×