Politie zoekt getuigen botsing drie auto’s

De politie is op zoek naar getuigen van een botsing waarbij drie auto’s betrokken waren. Het ongeluk vond gisteravond rond 19.00 uur plaats op de kruising van de Europaweg met de Hofvlietweg. Op de Hofvlietweg kwamen Een blauwe VW Golf Cabriolet en een zwarte Landrover Discovery die vanaf de snelweg kwamen en uit de richting van de Vlietlanden reden, in botsing met een grijze Mercedes Benz Stationwagon, die op de Europaweg richting Zoeterwoude reed. Bij de aanrijding raakte een 46-jarige Leidenaar gewond. De politie wil vanwege het onderzoek naar de precieze oorzaak van de botsing, graag spreken met de automobilist die achter de Mercedes over de Europaweg reed en door hard te remmen, een aanrijding kon voorkomen. Deze en andere getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×