Leidse brandweermannen ontvangen op stadhuis

Woensdagmorgen werden de Leidse brandweermannen die op Haïti gezocht hebben naar overlevenden op het stadhuis door burgemeester Lenferink ontvangen. Mooie woorden waren er van de burgemeester, maar nog veel belangrijker, via USAR een e-mailbericht van een adoptiefamilie die de aardbeving overleefde: “Tot vorige week waren we in de veronderstelling dat wij alles kwijt zouden zijn. Tot bleek dat jullie tijdens zoek- en bergingswerkzaamheden veel spullen van ons hebben gevonden. Met name de immateriele zaken zoals foto- en videobeelden zijn bijzonder waardevol voor ons. Je kunt je niet voorstellen hoe blij wij hiermee waren.”

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×