Bas Ermerins toptalent Hogeschool Leiden

Op 3 maart ontvangt Bas Ermerins zijn diploma van de Hogeschool Leiden. Dit 21-jarige toptalent uit voorschoten slaagde erin zijn hbo-opleiding Commerciële Economie binnen 3,5 jaar af te ronden, hoewel hier normaal 4 jaar voor staat. Met zijn eindscriptie gooide hij zulke hoge ogen dat zijn begeleidend docent hem de uitzonderlijk hoge score van 9.5 toekende. Het toptalent schreef zijn hoog gewaardeerde afstudeerscriptie in opdracht van Van Lanschot Bankiers. De bank wilde graag inzicht krijgen in welke factoren van invloed zijn op het keuzegedrag van potentiële klanten. Naast het schrijven van zijn scriptie heeft de student de afgelopen maanden ook veel praktijkervaring op kunnen doen bij de bank. Ermerins gaat na zijn afstuderen een half jaar aan de slag bij het Rijnsburgse bloemenbedrijf Zandbergen & Zn waar hij tijdens een eerdere stage een reorganisatieplan voor schreef. Daarna wil hij waarschijnlijk een Universitaire Master Bedrijfskunde gaan volgen.

Het gebeurt aldus de Hogeschool Leiden maar heel zelden dat ervaren docenten in een student hun gelijke of zelfs meerdere moeten erkennen. De Voorschotenaar is daarin geslaagd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×