Gespreksgroep dementie

Partners en mantelzorgers van mensen met beginnende dementie, kunnen zich aanmelden voor een gespreksgroep van ontmoetingscentrum de Dwarswatering. Dit centrum verzorgt complete dagprogramma’s voor thuiswonenden die kampen met beginnende dementie. Ook voor hun naasten wordt het nodige georganiseerd.

Tijdens de bijeenkomsten van de gespreksgroep kunnen lotgenoten onder deskundige leiding ervaringen uitwisselen en elkaar emotioneel steunen. Ook krijgen ze meer informatie over het ziekteproces de gevolgen voor de omgeving en de manier waarop met gedragsveranderingen omgegaan kan worden. De groep komt zeven keer bij elkaar. De eerste bijeenkomst is aanstaande donderdag. Aanmelden en meer informatie opvragen kan bij coördinator Margriet Hagenaars, via 06-27877856.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×