Geweldadige winkeldievegges slaan supermarktmedewerker

Vanmorgen rond 10.00 uur liepen twee vrouwen met een kinderwagen en een winkelwagen door een supermarkt aan de Zeestraat. Op een tamelijk opvallende manier stopten de vrouwen boodschappen in hun tas, die zij bij het afrekenen aan de kassa verstopt hielden. Een medewerker sprak de twee hierop aan en wilde de tassen controleren in het kantoor. De dames weigerden mee te lopen en wilden de supermarkt snel verlaten. De medewerker probeerde hen tegen te houden en werd door de vrouwen fiks geschopt en geslagen. De vrouwen, één van ongeveer 30 jaar met een blonde paardenstaart en een gezette, oudere vrouw met donker krullend haar, kozen het hazenpad. Het kind in de kinderwagen is ongeveer 1,5 jaar oud. Getuigen, die het incident hebben gezien of weten wie de vrouwen zijn, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×