Foto: Volkenkunde

Naar de Maya's in voorjaarsvakantie

Het is weer voorjaarsvakantie en veel mensen zijn vertrokken naar de zon. Voor wie thuisblijft, is er genoeg te beleven in de Leidse musea, waar speciale vakantieprogramma’s voor de jeugd zijn samengesteld. In Museum Volkenkunde staat de voorjaarsvakantie in het teken van de grote interactieve gezinstentoonstelling ‘Maya 2012- De mysteries van een eeuwenoud volk’. Kinderen kunnen bouwplaten maken, luisteren naar een spannend verhaal of meedansen op de swingende klanken uit het Mayagebied. Voor kinderen van 2 tot 6 jaar zijn er kleuterspeurtochten en oudere broers en zussen stellen zelf hun eigen reis samen en gaan in 80 vragen de wereld rond. Het museum is aanstaande maandag ook geopend. Meer info en volledig programma: www.volkenkunde.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×