Babyfoon verraadt babbeltruc

Gisteren hoorde een familie via de babyfoon, dat er bij een ouder echtpaar in hetzelfde flatgebouw aan de Boshuizerkade, vreemde mensen aan de deur waren met een eveneens vreemd verhaal. De 26-jarige kleindochter van het echtpaar, die op dat moment bij de betreffende familie aanwezig was, werkt bij de politie en herkende in het verhaal een welbekende babbeltruc. Snel ging zij naar haar grootouders en trof daar twee vrouwen en een man aan, die voor de deur stonden, terwijl een andere vrouw al binnen was. Het viertal verklaarde bij iemand in de flat op bezoek te komen, maar zij konden geen antwoord geven op de vraag bij wie. Vervolgens gingen ze er snel vandoor, achtervolgd door de kleindochter, geassisteerd door een tante. Één vrouw wisten ze in de kraag te grijpen en vast te houden tot de komst van de politie. De vrouw is meegenomen naar het politiebureau waar zij in verzekering is gesteld.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×