Vijf jongens stelen auto-emblemen

Afgelopen zondagmiddag werd een groepje van vijf minderjarige Leidse jongeren aangehouden wegens het stelen van auto-emblemen. De jongens werden in Voorschoten op heterdaad betrapt, toen zij bezig waren met het verwijderen van een embleem. Bij hun aanhouding bleken ze al 14 van die emblemen op zak te hebben. Vermoedelijk waren de jongeren actief in de wijken Stevenshof, Voorschoten en Leiden-Zuid. De politie vraagt mensen die in het weekend van 27 en 28 februari vermissing van hun auto-embleem hebben ontdekt en eventuele schade hierbij hebben opgelopen, aangifte te doen op het bureau of via www.politie.nl/hollands-midden/aangifte

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×