Pancras-West wil aan de slag met Kaasmarkt

Tijdens de jaarvergadering van de Vereniging Pancras-West vorige week, is gesproken over een plan voor de herontwikkeling van de Kaasmarkt. De vereniging heeft dit plan opgesteld in samenwerking met architect Hans Reijnen. Het plan bevat onder meer een grote ondergrondse parkeergarage en woningbouw met ruimte voor winkels of ateliers op de begane grond. Ook besteedt het plan aandacht aan de bereikbaarheid van de Kaasmarkt, door een verkeersknip aan te leggen op de Hooigracht, voor de ingang van de ondergrondse garage. Daarbij moet het tweerichtingsverkeer op de Hooigracht en Pelikaanstraat gehandhaafd blijven. Tijdens de vergadering bleek er veel steun voor het plan te zijn. De vereniging hoopt dan ook dat er snel met de herontwikkeling wordt gestart.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×