Toerseizoen Swift van start

Komende zondag gaat het toerseizoen van Swift weer van start. Als het weer het toelaat springt een groot aantal toerfietsers op de fiets, om de openingsrit van 30 of 60 km te rijden. Tot eind oktober wordt er iedere zondag gereden. Er zijn groepen voor snelle en minder snelle fietsers.

Oudere toerfietsers kunnen op zondag- en dinsdagochtend aansluiten bij de Krasse Knarrengroep, die tochten van 60 km rijdt. Ook voor mensen, jong of oud, die op recreatief niveau fietsen, en voor handbikers, heeft Swift een speciaal programma. Wie kennis wil maken met Swift kan ook zonder lid te worden, een paar fietstochten meemaken.

Meer informatie is opvraagbaar bij toercoördinator Cor Vergeer ktmvergeer@gmail.com.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×