Vanavond uitslagenavond in Pieterskerk

Vanaf 20.30 uur is heel Leiden welkom op de uitslagenavond die de gemeente in de Pieterskerk organiseert. Op grote schermen zijn de uitslagen te volgen die in de loop van de avond vanuit heel Nederland binnendruppelen. Rond 23.30 uur wordt de voorlopige Leidse uitslag verwacht. Eerder op de avond zullen al tussenstanden bekend worden gemaakt van verschillende stembureaus. Pas op donderdag wordt de definitieve uitslag bekend gemaakt door burgemeester Lenferink. Dat is ook duidelijk of er nog verschuivingen zijn, bijvoorbeeld in verband met restzetels en voorkeurstemmen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×