Politie op zoek naar dader aanranding Galgewater

De politie is op zoek naar getuigen van de aanranding van een 19-jarige studente uit Leiden. dat gebeurde in de nacht van maandag 1 maart omstreeks 01.30 uur aan het Galgewater. De vrouw liep vanaf de Breestraat naar haar woning aan het Galgewater. Toen ze in de hal van de woning stond te wachten tot haar huisgenoot zou opendoen, kwam er een man de hal binnen. Hij greep de vrouw vast, duwde haar op de grond en trok haar kleding kapot. De man ging er vandoor toen de huisgenoot beneden kwam. De vrouwen waarschuwden vervolgens de politie.

De politie heeft in de buurt naar de man gezocht maar hem niet meer gevonden. Hij heeft een donkere huidskleur, is tussen de 1.60 meter en 1.75 meter, droeg een donkere pet en had opvallende witte schoenen aan. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×