Bejaarde vrouw beroofd na babbeltruc

Een 73-jarige bewoonster van een woning aan de Muiderkring is gistermorgen tussen 09.15 en 09.45 uur, het slachtoffer geworden van een doortrapte babbeltruc. Een jonge vrouw belde aan met het verhaal, dat haar invalide moeder ook een flat zou krijgen in de Muiderkring en wilde zich laten adviseren door de bejaarde bewoonster. De jonge vrouw kwam betrouwbaar over en wilde ook wel graag een kopje koffie. De oudere dame ging koffiezetten en verloor daarmee de bezoekster even uit het oog. Het resultaat was, dat na het vertrek van de jonge vrouw, ook de portemonnee van de bewoonster verdwenen was. De politie blijft waarschuwen voor bezoekers, die met een smoes de woning willen binnenkomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×