Wethouders halen bezem door stationsgebied

Gisteren hebben wethouder Jan-Jaap de Haan en Pieter van Woensel de bezem door het gebied rond Leiden Centraal gehaald. Ze deden dat ter gelegenheid van de NL Schoon week, een initiatief van de Stichting Nederland Schoon. De hele week zijn er in Leiden schoonmaakacties gaande. Bij de opruimactie bij het station gisteren, waren ook de NS, Connexxion en het Ministerie van Binnenlandse Zaken betrokken. Vanuit het ministerie hielp de secretaris generaal een handje mee. De schoonmaakploeg veegde de tunnels schoon, spoot afvalbakken af, haalde graffiti weg en ruimde zwerfafval op.

Morgen wordt NL Schoon afgesloten met de Landelijke Opschoondag. Er zijn dan schoonmaakacties gepland in de Hoven en het Haagwegkwartier.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×