Meisje verzint verkrachting voor te late thuiskomst

Een meisje van 17 jaar heeft afgelopen maandag de politie en rechercheurs uit Noordwijk een hoop onnodig werk bezorgd door een valse melding van verkrachting. Volgens haar verhaal was zij in de bocht bij het dierenasiel van haar brommer getrokken en verkracht. De politie zette de omgeving af en startte het onderzoek. Het verhaal van het meisje bleek aan alle kanten te rammelen en na onderzoek kwam vast te staan, dat de melding niet klopte en dat er niets was gebeurd. Zij had de verkrachting als reden verzonnen voor haar te late thuiskomst. De politie wil de kosten verhalen en maakt een proces-verbaal op van de valse melding. In overleg met justitie wordt een schadeclaim ingediend voor de uren die agenten en zedenrechercheurs aan de zaak besteed hebben.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×