Leidenaar ontkent vernielingen bushokje

Een 19-jarige Leidenaar die vast zit, ontkent dat hij gisteren een bushokje heeft gesloopt. Een getuige zag rond 15.45 uur hoe vijf jongens het raamwerk van een abri aan de Sweelincklaan aan diggelen sloegen, en waarschuwde de politie. Toen die ter plaatse kwam, waren de vijf gevlogen. Op het speelpleintje bij het Viottapad vonden agenten de 19-jarige, die voldeed aan het opgegeven signalement. Bovendien herkende de getuige hem later nog eens als één van de vernielers. De Leidenaar werd aangehouden, maar bleef ontkennen iets met de vernielingen te maken te hebben.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×