Collecteweek Dierenasiel Stevenshage

Dit jaar houdt Dierenasiel Stevenshage de collecteweek niet in oktober, maar in april. Van dinsdag de 6e tot en met zaterdag de 10e, trekken vrijwilligers langs de deuren in Leiden, Leiderdorp, Kaag en Braassem (Roelofarendsveen, Nieuwe Wetering, Oude Wetering), Teylingen (Sassenheim, Voorhout, Warmond), Oegstgeest en Zoeterwoude. Met het geld dat zij ophalen, worden onder andere de kosten voor de dierenarts, verwarming en verzorging van de asieldieren betaald. De Stichting Dierentehuizen Leiden en Omstreken, zoals het asiel officieel heet, bestaat 50 jaar. Om dat te vieren, is er een jubileumboek uitgebracht. Dit boek is te bestellen via www.dierenasielleiden.nl. Ook de opbrengst hiervan gaat naar de asieldieren.

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×