Getuigen mishandeling automobilist gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een automobilist. Woensdagmiddag rond 13.00 uur, reed een 48-jarige automobilist uit Alphen aan den Rijn over de linkerrijstrook van de Europaweg in de richting van de binnenstad. Vlak voor de brug was er file. De Alphenaar wilde naar rechts invoegen. Op het moment dat hij terug probeerde te voegen, wilde de bestuurder van een witte bestelbus die achter hem gereden had, hem inhalen. Omdat het terugvoegen niet lukte, stuurde de 48-jarige terug. Zijn auto en de bus kwamen daardoor dicht naast elkaar. De passagier van de bus begon de Alphenaar uit te schelden. Even later stopte het busje. De bestuurder en passagier stapten uit en laatstgenoemde begon de Alphenaar door het geopende raampje te mishandelen. De bestuurder die erbij stond, hield het bij schelden. Wie het conflict gezien heeft, kan bellen naar 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×