Zes winkeldieven gepakt in de stad

De politie heeft gistermiddag in de stad zes winkeldieven opgepakt. Een beveiliger zag hoe drie vrouwen en een man zich opvallend gedroegen in een warenhuis. Hij volgde het viertal naar een winkel op de Haarlemmerstraat. Daar zag hij hoe de man een kledingstuk in een geprepareerde tas deed. Hij belde de politie, terwijl hij de vier bleef volgen. Op de Oude Rijn hielden agenten de dieven aan. Ze hadden meerdere gestolen kledingstukken bij zich, nog voorzien van beveiligingslabels. De kleren waren afkomstig uit meerdere winkels. De groep bestond uit twee vrouwen van 21 en 25 jaar en een man van 27 jaar, uit Zoetermeer, en een 25-jarige vrouw uit Berkel en Rodenrijs.

Even later kreeg de politie nog een melding van winkeldiefstal. Een getuige had gezien hoe een 32-jarige Katwijker in een kledingzaak aan de Haarlemmerstraat kleding in een kinderwagen legde en de buit met een doek afdekte. Hij en de 29-jarige plaatsgenote die bij hem was, werden aangehouden. Drie winkels hebben aangifte van diefstal gedaan.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×