Buschauffeur achterhaalt dief

Een buschauffeur van Connexxion heeft zondag kort na middernacht na een korte achtervolging een 32-jarige Amsterdammer aangehouden die op het Stationsplein een bus was ingeslopen. De chauffeur betrapte de man toen hij de bus weer uitrende. De Amsterdammer rende richting de Plesmanlaan gevolgd door de buschauffeur. Bij de Stationsweg stak de Amsterdammer over en rende de Rijnsburgersingel op. Een omstander reageerde op het roepen van de buschauffeur en zette ook de achtervolging in. De buschauffeur kreeg de Amsterdammer uiteindelijk te pakken toen hij zich in een tuin probeerde te verstoppen. De te hulp geschoten voorbijganger vond daar even later de portemonnee van de chauffeur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×