Archieffoto: (Peter Schipper).

Zaterdag roze hand-in-handloopactie

Op zaterdag 17 april organiseert het COC Leiden in samenwerking met Gaycafé De Roze Beurs een hand-in-hand-loopactie voor vrouwen- en mannenstellen. Homo- en lesbostellen voelen zich vaak niet vrij om hand in hand te lopen om negatieve reacties te voorkomen. Om de zichtbaarheid van homo- en lesboparen te vergroten en om ook gewoon eens je geliefde bij de hand te kunnen nemen, is er één keer per jaar in meerdere steden een hand-in-hand-loopactie. Dit jaar doet ook Leiden mee.

De actie start begin van de middag in de Winkelhof in Leiderdorp en later in de middag in het centrum van Leiden. Wie mee wil doen, kan zich aanmelden bij Alex van der Slot (alex@cocleiden.nl).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×