16-Jarige jongen met wapen bedreigd

Een 16-jarige jongen uit Warmond is gisteravond door twee jongens bedreigd toen hij over het Veerpolderpad fietste. Ter hoogte van de T-splitsing waar het fietspad naar rechts gaat richting het Joppepad, werd de jongen klemgereden door twee jongens op een scooter. Zij eisten onder andere geld. Toen de 16-jarige vertelde dat hij niks bij zich had, werd hij door één van de jongens bedreigd met een wapen. Daarna stapten zij op de scooter en reden weg zonder buit.

Beiden waren ongeveer 17 jaar oud en hadden een capuchon op. Eén jongen had kort zwart haar en een normaal postuur. De andere jongen had een steviger postuur en had een doek voor zijn gezicht. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×