Bewonerscommissies en Portaal werken samen

Woningcorporatie Portaal wil nog dit jaar met alle bewonerscommissies een samenwerkingsovereenkomst afsluiten. In die overeenkomst is het beleid rond het betreffende wooncomplex vastgelegd. Ook worden in de overeenkomst alle afspraken opgenomen die gemaakt zijn tussen de corporatie en commissie. Dat kunnen bijvoorbeeld afspraken zijn over schoonmaak en veiligheid. Het afsluiten van samenwerkingsovereenkomsten is onderdeel van de ontwikkeling van bewonersparticipatie. Portaal heeft dit initiatief genomen, in overleg met de Huurders Belangenvereniging.

Gisteravond werd de eerste samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Portaal en de bewonerscommissie van de Muiderkring.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×