Jongen mishandeld door leeftijdsgenoot

Een 13-jarige Leidenaar is vrijdagavond mishandeld door een leeftijdsgenoot. Het slachtoffer stond rond 18.50 uur bij de kruising van het Valkenpad en Uilenpad. Een ongeveer even oude jongen met donker krullend haar en een lengte van rond de 1,60 m, kwam aanfietsen en reed over zijn tenen. Toen de 13-jarige vroeg of de fietser niet kon uitkijken, kreeg hij een duw tegen zijn kaak. De jongen begon terug te duwen. De dader verdween, maar kwam even later weer terug. Het slachtoffer moest meerdere klappen en schoppen incasseren, waarbij hij gewond raakte aan zijn gezicht. Hij ging buurthuis “Op eigen Wieken” binnen, waar de politie werd gebeld. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×