Fietser slaat en rijdt jongen omver

Een nog onbekende fietser heeft vanochtend een jongen omver gereden en een andere geslagen. De twee 13-jarige jongens reden rond 08.30 uur met een aantal anderen over de Willem Alexanderlaan ter hoogte van tuincentrum Ranzijn. Ze gingen richting ziekenhuis. Toen één van de jongens die naast een vriend reed, zag dat er vanuit tegengestelde richting een man aan kwam fietsen, ging hij naar zijn zeggen achter de andere jongen fietsen. In het voorbijgaan gaf de man hem een klap tegen zijn schouder, waarop de jongen viel. Daarna botste de man tegen de andere 13-jarige jongen, die ook viel. Beide knapen bezeerden zich. De jongen die een klap kreeg, heeft aangifte van mishandeling gedaan.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×