Studentengastvrijheid in april

In het kader van ‘Hoe gastvrij ben jij?’ geeft de politie elke maand een overzicht van inbraken in studentenwoningen in Leiden. Afgelopen maand is er slecht één poging tot inbraak gemeld, die plaatsvond op 10 april in een pand aan de Hugo de Grootstraat. Een 21-jarige Amerikaanse studente lag in bed en hoorde voetstappen op de brandtrap. Vervolgens werd het raam van haar kamer ingegooid, waarop de geschrokken vrouw het op een gillen zette. De inbreker nam direct de benen. De politie waarschuwt de studenten om bij warm weer geen ramen en deuren onbewaakt open te zetten en waardevolle spullen nooit in het zicht te leggen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×