Foto: PR.

Kinderrondleidingen langs harnassen en wapentuig

In de Lakenhal is een grote verzameling harnassen, helmen en wapentuig te vinden. Het museum verzorgt deze vakantie speciale kinderrondleidingen langs deze verzameling. De bezoekertjes mogen de harnassen, helmen, rondassen en schilden niet alleen bekijken, als ze speciale handschoentjes aantrekken, mogen ze de objecten ook aanraken en misschien zelfs aantrekken. De rondleidingen worden gegeven op 6, 9 en 12 mei en beginnen om 14.00 uur. Deelname is gratis. Bovendien mag iedereen tot 18 jaar zonder te betalen het museum bezoeken. Wie mee wil doen aan de rondleiding, kan zich aanmelden via e.echternach@lakenhal.nl.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×