Ruzie loopt uit op mishandeling

Een ruzie is vannacht uitgelopen op mishandeling. Rond 03.30 uur kregen twee mannen die bij verschillende vriendengroepen hoorden, ruzie met elkaar in een snackbar aan de Breestraat. Na tussenkomst van de politie, gingen de groepen naar buiten. Vier mannen die bij één van de groepen hoorden, liepen richting Noordeinde. Op de Langebrug stopte er een auto met daarin drie mannen, naast hen. Twee van die mannen waren ook in de snackbar geweest. Het drietal stapte uit en schopte en sloeg het groepje. Daarna reden ze verder. Omdat de slachtoffers het kenteken genoteerd hadden, kon de politie de eigenaar van de auto, een 20-jarige man, thuis aanhouden. Een 18-jarige, een 19-jarige en een 22-jarige man hebben aangifte van mishandeling gedaan.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×