Moederdagactie Partij voor de Dieren

Tijdens de moederdagactie van de Partij voor de dieren morgen, gaat de aandacht niet uit naar menselijke moeders. De partij wil het publiek wijzen op de moederdieren in de vee-industrie. Volgens de PvdD worden veel Nederlandse melkkoeien volkomen uitgeput, om de consument van genoeg melk te voorzien. Vaak hebben de dieren infecties aan hun uiers door de onnatuurlijk hoge melkproductie die zij moeten leveren. Hoewel koeien ongeveer 20 jaar worden, leven ze in de melkindustrie maar 3 tot 4 jaar. Daarna worden ze geslacht, omdat ze niet meer genoeg melk leveren. Morgenmiddag geeft de partij op de markt informatie over het dierenleed. Ook worden er plantaardige melkvervangers uitgedeeld.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×