Politie opzoek naar schennispleger

De politie zoekt een man die gisteren rond 13.30, bij de waterspeelplaats in het Noorderpark zichzelf stond te bevredigen in het zicht van twee 10-jarige meisjes. Toen de meisjes geschrokken de speelplaats verlieten werden zij in eerste instantie gevolgd door de man. Op de Gooimeerlaan ging hij tenslotte de andere kant op. De meisjes hebben hulp aangeboden gekregen van slachtofferhulp. De man, naar wie de politie opzoek is, heeft een lichtgetinte huidskleur en is tussen de 20 en 30 jaar oud. Zijn haar is kort met kleine kroeskrullen en enkele grotere krullen daar tussenin. De man, met een dun postuur, was gekleed in een zwart Adidas-trainingspak en zwarte schoenen en had een zilverkleurige herenfiets bij zich. De politie komt graag in contact met mensen die deze man mogelijk gisteren of al eens eerder hebben gezien, via 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×