Foto: PR.

Jonge voetballers schitteren op KNVB Calvé Straatvoetbaltoernooi

Afgelopen zaterdag konden tientallen jonge voetballiefhebbers van 9 tot en met 13 jaar oud hun kunsten vertonen op het KNVB Calvé Straatvoetbaltoernooi. Het spannende toernooi vond plaats bij Albert Heijn aan het Bevrijdingsplein. Acht Leidse teams deden mee, waarbij de spelertjes door middel van hun ‘panna’s’ en ‘akka’s’ probeerden om een plek in de regiofinales te veroveren. Teams ‘De Panna’s’ en ‘de ZW Boys’ gingen met de hoofdprijs naar huis en komen op zaterdag 12 juni uit bij de regiofinale in Heenvliet.

De KNVB en Calvé Pindakaas organiseren dit jaar voor het tweede keer samen straatvoetbaltoernooien in het hele land. 44 daarvan én zes regiofinales vinden plaats bij Albert Heijn.

Advertentie

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×