Bronzen beeld van Renée Marcus Janssen, foto: PR.

Dieren centraal bij Sidac Studio

Tijdens het Pinksterweekend vindt een speciale tentoonstelling plaats bij de Leidse Sidac Studio. De expositie is geheel gewijd aan dieren. Er zijn gouaches, bronzen beelden en etsen te zien van de Leidse schilder /componist Burkhardt Söll en beeldhouwer Renée Marcus Janssen. Daarnaast wordt een groot, met de hand gebonden, boekwerk gepresenteerd, getiteld ‘La maison enchantée oder Wer rettet Tier und Mensch’. Dit boek, gemaakt in een beperkte oplage van 25, bevat 29 etsen van Burkhardt Söll, Renée Marcus Janssen en nog twee andere kunstenaars en teksten van verschillende auteurs. De teksten zijn gezeefdrukt en de letters zijn met de hand ontworpen door het ontwerpbureau Machine.

De opening en de presentatie van het boek worden gehouden op 21 mei om 19.30 uur.

Meer info en openingstijden: www.sidacstudio.nl

Sidac Studio, Hogewoerd 77, Leiden.

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×