Fietser na aanrijding met smoes ervandoor

Een 30-jarige Haagse fietste gisteren rond 10.50 uur met een collega over de 2e Binnenvestgracht. Ze staken daar links over in de richting van de Nieuwe Beestenmarkt, waar op hetzelfde moment een andere fietser aan kwam rijden en er een botsing plaatsvond met de Haagse vrouw. De fietser, een kalende man van ongeveer 65 jaar oud, gaf aan, dat hij naar het politiebureau zou gaan, maar dat bleek een smoes te zijn, want de man heeft zich niet gemeld. De Haagse brak bij het ongeluk een been en werd overgebracht naar het LUMC. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×