Foto: PR.

Wie heeft Onno Innemee vermoord?

Voor wie zin heeft in een avondje hartverscheurend lachen, is de voorstelling van de Leidse cabaretier Onno Innemee een echte aanrader. In de hilarische klucht ‘Wie heeft Onno Innemee vermoord?’ vindt heel wat gooi en smijtwerk plaats en verstoppen de verschillende personages van Innemee zich aan de lopende band onder bedden en kasten. Mike Boddé over deze voorstelling: “Met deze geweldige klucht heeft Onno Innemee zijn plekje gevonden. Het is het Onno Innemeeste programma wat je je kunt voorstellen: intelligent en volks tegelijk. Ik ben al drie keer geweest, en ben van plan nog drie keer te gaan. Tegen deze gekte is niemand bestand!”

De voorstelling is zaterdag 29 mei om 20.15 uur te zien in de Leidse Schouwburg.

Meer info en kaarten: www.leidseschouwburg.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×