Opening Biodiversiteitstuin

Naast de toren van Naturalis wordt morgen een Biodiversiteitstuin geopend. In deze tijdelijke demonstratietuin van Naturalis en de Leidse IdeeWinkel kunnen geïnteresseerden van alles leren over biodiversiteit. Ze kunnen er zelf tuinieren en inspiratie opdoen voor vergroening van de stad. Ook kunnen ze meer te weten komen over de teelt van voedsel in de eigen tuin. De tuin ligt op een braakliggend terrein aan de Mendelweg en is toegankelijk voor iedereen. Morgenmiddag vindt tussen 15.00 en 16.30 uur de officiële opening plaats. Meer informatie over het project is te vinden op www.vrijgroen.info.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×