Toeterende vrachtwagens door Breestraat

Zaterdag zal de Breestraat weergalmen van de toeterende vrachtwagens. Die vrachtwagens doen mee aan de 6e Lions Toetertoer. Ze bezorgen een groep van rond de 80 verstandelijk en of lichamelijk gehandicapte kinderen de dag van hun leven. De stoet van 52 vrachtwagens vertrekt om 10.00 uur onder motorbegeleiding vanaf het parkeerterrein van Akzo in Sassenheim. Via de Keukenhof gaan de vrachtwagens naar de kust. Daarna rijden ze langs de duinen naar de boulevard van Noordwijk en vandaar door naar Katwijk. Via Valkenburg gaat het dan naar Leiden, dwars door de Breestraat. Via Oegstgeest en Warmond gaat het vervolgens weer terug naar Akzo in Sassenheim. Om ongeveer 12.30 uur eindigt de Toetertoer daar weer. De tocht wordt georganiseerd door Lions Club Leiden Oude Rijn. De deelnemende bedrijven stellen hun vrachtwagens en chauffeurs belangeloos beschikbaar en leveren ook nog eens een financiële bijdrage. De opbrengst van het evenement gaat naar www.stichtingvtv.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×