Gemeente start campagne ‘Eigen bezit en een bijstandsuitkering’

De gemeente is deze week de campagne `Eigen bezit en een bijstandsuitkering’ gestart. Deze campagne informeert mensen die een uitkering ontvangen, zoals uitkeringsgerechtigden en gepensioneerden, over de rechten en plichten die zij hebben. Bij veel mensen zijn niet alle regels bekend, wat soms kan leiden tot vervelende situaties. Zo gelden er grenzen aan het eigen vermogen dat mensen met een bijstandsuitkering mogen hebben. Blijkt dat bezit hoger, dan moeten zij een deel van de uitkering terugbetalen. Op www.weethoehetzit.nl is meer informatie te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×