Foto: PR.

Drumfanfare FBL verwelkomt nieuwe voorzitter

Drumfanfare FBL heeft twee jaar lang geen voorzitter gehad en verwelkomt per 1 juli aanstaande Pepijn Hijdra, die deze functie graag op zich neemt. Hijdra is een goede bekende in Leiden en omstreken en heeft zelf ondermeer bij K & G gespeeld. Hij is actief bij diverse bands en muziekgezelschappen en heeft ook regelmatig meegewerkt aan allerlei Leidse evenementen. Hijdra: “Ik zie FBL als een geweldig initiatief, mooi neergezet orkest met een heel goede saamhorigheid. Ik wil mijn vizier dan ook vooral richten op dit soort zaken. Tevens wil ik FBL in the picture houden en nieuwe sponsors aanboren. De eerste periode na mijn aantreden zal echter vooral gericht zijn op horen, zien en luisteren.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×