Sociëteit voor Navigators

De Navigators Studentenvereniging Leiden (NSL) opent deze zomer de deuren van een eigen Sociëteit aan de Oude Singel. De NSL die sinds 1991 bestaat, is een Christelijke studentenvereniging met ongeveer 250 leden. Omdat de vereniging geen eigen sociëteit had, vonden de activiteiten, zoals dispuutsavonden, feestjes, lezingen en Bijbelkringen altijd plaats op verschillende locaties in de stad. NSL heeft in 2008 het kraakpand aan Oude Singel 56 gekocht. De aannemer heeft het monumentale pand grondig verbouwd. Nu voert de vereniging er zelf de laatste aanpassingen in uit. Tijdens de EL CID week, hoopt NSL de deuren voor de nieuwe eerstejaars te openen. Wie nu al een kijkje in het pand wil nemen, is welkom. De sociëteit moet de vereniging niet alleen een eigen plek bieden om samen te komen, NSL wil ook het tweede deel van het motto `Christus kennen en Hem bekendmaken’ in de praktijk brengen. De vereniging hoopt door de sociëteit zichtbaarder te worden voor andere studenten, en hen gezelligheid en een goed gesprek te kunnen bieden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×