Leiderdorper beledigt agenten en 'verdient' twee bekeuringen

Een 17-jarige jongen uit Leiderdorp heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 03.30 uur, twee bekeuringen gekregen. Agenten spraken de jongeman aan op zijn gedrag in de Breestraat en vroegen om zijn identiteitsbewijs. Deze wilde de Leiderdorper in eerste instantie niet geven en hij begon te schelden tegen de agenten. Onder het geroep van flink wat beledigingen ging de jongen er vandoor en werd op het Vrouwenkerkplein aangehouden. Één bekeuring kreeg hij voor het uitschelden van de agenten en één omdat hij niet direct zijn identiteitsbewijs liet zien.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×